Overdyed Turkkilainen turkoosi sininen vintage-matto

Käsintehty vintage-matto voidaan muuttaa kauniiksi vintage-inspiraatiota varten. Pinta-ala ei vain komplimentoi kodin sisustusta ja lisävarusteita.

Yksi onnellinen asiakas, joka on juuri ostanut vintage olohuoneen maton, odottaa sitä. Värimatto lisää väri kontrastia ja tuo esiin seinien, lattioiden ja olemassa olevien tyylikkäiden kalusteiden neutraalit sävyt.

Kirkas turkoosi sininen matto lisää ylimääräistä jotain tähän moderniin aulaan, mikä tekee lattiasta itsessään taideteoksen. Värikkäitä heittotyynyjä ja moderneja näytönohjaimia, klassisia värikkäitä sarjakuvahahmoja ovat tyylikkäät ja kauniisti ylikuormitetut suunnittelijamatot.

Pitkänomaisen L-muotoisen sohvan geometrinen sijainti ihanan. Ripausvärin lisääminen tavalliseen värilliseen huoneeseen tekee kaikki eron ja lisää huoneen tunnelmaa. Kirkas sininen vintage-matto lisää lämpöä, persoonallisuutta ja ainutlaatuisuuden tunnetta.

Ylimääräisiä viimeistelyjä, jotta matto erottuu enemmän ja sopii paremmin. Asiakkaamme sai sen oikein vain lisäämällä muutaman värillisen koristepullon sohvapöydälle - rakastamme sitä!

Contact the owners directly in English via WhatsApp 00306985998888

Käytämme evästeitä Vintagecarpetsin käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

oppia lisää