Persialaiset vintage-matot

Käsintehdyt vintage-matot toimivat missä tahansa ympäristössä, asunnoista hotelleihin ja jopa nykyaikaisiin yrityksiin. Mutta on vaikea kuvitella parempaa kotia vintage-mattoillemme kuin Hotel Duquesa de Cardona - 1800-luvun Barcelonan-palatsi, joka on muutettu suositueksi hotelliksi. Tämän boutique-hotellin allekirjoitus on upea näköala satamaan, ylellinen muotoilu ja nykyaikainen muotoilu.

Ammattimaiset hotellin sisustajat rakastavat mattoja, joista on tullut olennainen osa niiden sisustusta. Matot tarjoavat huoneen keskipisteen ja lisäävät merkkejä suuremmille tiloille. Kullankeltainen vintage-matto valittiin valoisaksi tämän boutique-hotellin sisustukseen. Rikas väri ja persialainen muotoilu yhdistävät sisustuksen yhdessä upeaan ulkoasuun. Keltaiset ylikuormitetut matot sopivat erinomaisesti hotellien asiakkaiden kohottavan energian luomiseksi ja varmistaakseen, että heidän oleskelunsa on ikimuistoinen.

Hotellin sisustaja valitsi myös turkoosin persialaisen overdyed-maton, joka lisäsi hotellin kirjastohuoneen modernin sisustuksen lämpöä. Korostamalla, että vaikka vintage-matot toimivat luonnollisesti perinteisellä sisustuksella, ne sopivat myös nykyaikaiselle sisustukselle. Tämä johtuu siitä, että laadukkaat käsintehdyt matot ovat vanhan ja uuden yhdistelmä. Hotel Duquesa de Cardonan kirjastossa käytetty turkoosi-vintage-matto perustuu siihen, että seinien eri vihreät värit antavat sille täydellisen tasapainon harmonian tunnelmaa varten. Voimme varmasti kuvitella curlingin takan äärellä hyvällä kirjalla ja upealla vintage-matolla!


Käsintehdyt vintage-matot sopivat erinomaisesti kestävyyteen niiden hotellien liikennealueille. Villassa säilyy kasa hyvin, joten työskentelemme vain aitojen persialaisten ja turkkilaisten mattojen kanssa. Olipa vieras-sviitti, aula tai vastaanottoalue, vintage-matot ovat paras valinta, koska ne on rakennettu kestämään.

Käsintehtyjä vintage-mattoja on helppo ylläpitää, mikä on toinen syy siihen, miksi hotellin omistajat rakastavat niitä. Hajotamme varovasti paalun, mikä tarkoittaa, että jäljellä oleva lyhyt kasa kerää hyvin vähän likaa. Siksi Persian vintage-matot näyttävät edelleen puhtaina, mutta myös hygieeniset. Tämä on tärkeää hotelleille, joiden on aina noudatettava korkeita vaatimuksia.

VintageCarpets.com-sivustolla olemme iloisia voidessamme toimittaa hotellialan ja jakaa rakkautemme Persian vintage-mattoihin maailman kanssa. Hotel Duquesa de Cardonan sisustaja on niin tyytyväinen ensimmäiseen tilaukseensa kahdesta matosta, että he ovat asettaneet toisen tilauksen kauniille ylimitoitetuille matoille. Odotamme mielellämme, että jaamme kuvia uusista matoista!

Contact the owners directly in English via WhatsApp 00306985998888

Käytämme evästeitä Vintagecarpetsin käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

oppia lisää